UDĚLEJTE SI TO RŮŽOVÉ

Zpestřete si den vysoce kvalitními, ručně vyrobenými mýdly české značky Candy Soap. Ideální příležitostí je třeba svátek sv. Valentýna. Ať ho budete trávit se svou drahou polovičkou, nebo sami, růžovou nic nezkazíte.

 

Protože mýdlo s epsomskou solí voní po růžích a čokoládě, je pro oslavu sv. Valentýna jako stvořené. Navíc druhé takové na trhu nenajdete. Obsahuje vysoký podíl výživného kakaového másla, ušlechtilých rostlinných olejů a dávku anglické epsomské soli odměřenou přesně tak, aby nepoškodila delikátní ženskou pokožku. Výborně se doplňuje s pečujícím tělovým scrubem, který má stejnou barvu, vůni a též obsahuje epsomskou sůl.

Růžové mýdlo s epsomskou solí, 100 g/165 Kč, candysoap.cz

K nakousnutí

Mýdlo Malinový dortík je ztělesněním hříchu. Voní po čerstvých malinách a čokoládě tak sladce, že byste jej nejraději snědli. Má přirozenou pěnivost a neobsahuje žádná přídavná pěnidla, zjasňovače nebo konzervanty na bázi síry používané při průmyslové výrobě. V suché nebo dobře odtékající mýdlence vydrží velmi dlouho a svým originálním designem dodá vaší koupelně jedinečnost, pokožku pak potěší svou jemností a vysokým podílem kakaového másla ve složení.

Malinový dortík, Candy Soap, 100 g/150 Kč, candysoap.cz

Od srdce

Neodolatelně sladká vůně zralých višní a švestek dodává tomuto glycerinovému mýdlu na něžnosti a kráse. Natočte ho ve sprše proti světlu, nechte paprsky proniknout poloprůsvitným základem a vidíte? Všechno se najednou zdá docela růžové. Glycerin má rostlinný původ a pečující účinky tohoto půvabného mýdélka tentokrát podporuje kozí mléko bohaté na na vitaminy A, B a E.

Od srdce, Candy Soap, 120 g/130 Kč, candysoap.cz

Candy Soap je malá rodinná značka ručně vyráběné přírodní kosmetiky a sojových svíček. Výroba probíhá od A do Z v České republice, majiteli jsou mladí sympatičtí manželé Lasákovi. Srdcaři po celý rok.