Přírodní krém pro suchou pokožku vanilkový s jojobovým olejem

345 Kč
Skladem (10 ks)

Krém s vysokým obsahem bambuckého a kakaového másla, mandlového oleje, babassu oleje, jojobového oleje a vitamínu E vaši pokožku dokonale vyživí. Má jedinečnou vůni vanilky, která se hodí do chladných dní. 

Neobsahuje přidanou vodu a jako jediný konzervant zde slouží přírodní vitamín E, který je také velmi dobrým antioxidantem.

Použití: Krém v malém množství naneste na pokožku a řádně rozetřete a vetřete do pokožky. Krém ač může působit tužším dojmem se při kontaktu s pokožkou rychle taví. Do pokožky se krásně vsákne a nezanechá na pleti mastné lesklé skvrny. Tento krém obsahuje samé rostlinné složky, tudíž je vhodný pro vegany.

Objem: 50 g (v 50 ml  hliníkové dóze)

Detailní informace

Detailní popis produktu

INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Parfum, Coumarin, Benzyl Benzoate, Anise Alcohol

Bambucké máslo  napomáhá k hydrataci suché pokožky.

Kakaové máslo má zvláčňující efekt, hydratuje, zpomaluje ztrátu vlhkosti pokožky. Je vhodný na suchou, popraskanou a namáhanou pokožku. Obsahuje esenciální mastné kyseliny, množství antioxidantů a vitamín E.

Mandlový olej je vhodný pro dětskou pokožku, kůži krásně hydratuje.

Babassu olej proniká rychle do pokožky a nezanechává mastný film. Má protizánětlivé, ochranné a regenerační účinky. 

Jojobový olej hydratuje a zjemňuje pokožku, působí protizánětlivě a dezinfekčně. 

Vitamín E je účinným přírodním antioxidantem a konzervantem. Podporuje regeneraci pokožky vystavené slunečnímu záření.

Skladování: krém prosím skladujte při teplotě 10-25°C. Jelikož je z olejů mohlo by se při vyšších teplotách stát, že začne příliš měknout až tavit. Krém obsahuje velký podíl tuhých másel a olejů, proto při nižší teplotě bude tužší a bude chvíli trvat, než se na pokožce roztaví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: