Krém na obličej - nejintenzivnější péče

Krémy na obličej od CANDY SOAP

„Ve dvaceti má žena tvář, jakou jí nadělila příroda, ve třiceti takovou, jaký žije život, a v padesáti, jakou si zaslouží,“ pronesla prý Coco Chanel. Možná to bylo proto, že věděla, že s věkem se snižuje tvorba kyseliny hyaluronové v naší pleti a ta tak ztrácí pružnost.

Jak navrátit pleti její pružnost

Čím je pleť pružnější, tím méně jsou na ní vidět vrásky. Pružná pleť je dostatečně hydratovaná a právě s hydratací pomáhá kyselina hyluronová tím, že na sebe váže vodu. Přes pokožku se tak účinná látka dostává do pokožky, kde pomáhá zvyšovat obsah hyaluronanů, které si naše tělo samo tvoří. Navíc je krém obohacen o mateří kašičku, která je nenápadným dopingem pro celé naše tělo.

Krém proti vráskám s mateří kašičkou a kyselinou hyaluronovou můžete používat po ranní hygieně nebo před spaním. Nanesete malé množství na důkladně odlíčený obličej a dekolt a necháte vstřebat. Již po malé chvilce můžete nanést makeup nebo naopak usnout bez obav, že umažete polštář. Díky jemné ovocné vůni čerstvých broskví budete mít pocit, že léto je stále s vámi.

A co když pleti chybí energie ?

Po dlouhém dni plném schůzek potřebuje doplnit energii i vaše pokožka. S tím vám pomůže Omlazující krém na obličej s mateří kašičkou a Q10. Již po prvním použití tohoto hutného a přesto velmi jemného krému na obličej zjistíte, jak se vaše pleť mění přímo pod prsty, je vypnutější a hebčí. Nanést stačí velmi malé množství a jemně vmasírovat.

Koenzym Q10 je přirozenou součástí buněk našeho těla, kde má dvě hlavní funkce. Jednak chrání buňku před volnými radikály, a také umožňuje přenos energie uvnitř buňky. Ty pak lépe regenerují a vy i vaše pokožka se cítíte odpočatě. Krém má jemnou vůni tropického manga.