Tuhý tělový balzám

 

Novinka na českém trhu - Tuhý tělový balzám

 

Máte již doma náš Tuhý tělový balzám ? Kdo má, ví, jaký je to skvělý pomocník v těchto chladných dnech.

Nechte mě tyto pomocníky představit:

Obsahují 99 - 100% kakaového másla! To 1% je přidaný parfém. Nejprodávanější ze všech je svěží zelený čaj. Příjemné teplo evokující zimní večery pod dekou, s knížkou a něčím dobrým – to je naše vanilka se skořicí nebo tropický ananas. A pokud se vůně čokolády opravdu nemůžete nabažit, pak je tu pro vás plná vůně přírodního 100% kakaa.

Kakaové máslo, které používáme je z prvního lisu. Plody kakaovníku jsou původem z Malajsie. Spolupracujeme s ověřeným dodavatelem, který zaručuje stále stejně vysokou kvalitu.

A teď něco k aplikaci: Pomalu přejeďte naším tuhým balzámem po pokožce a díky teplotě vašeho těla začne náš tuhý balzám tát. Úplně stejně, jako když chvilku držíte v ruce kousek čokolády. Naše tuhé balzámy dodáváme v hliníkových dózách, případně samostatně jako náplň. Můžete ho mít doma v koupelně a použít ho na tělo po koupeli či sprše, před spaním si s ním můžete ošetřit obličej, krk, dekolt a nebo ruce. V kabelce ho také shledáte užitečným. Může posloužit jako balzám na rty, během dne jej můžete použít na potření suchých rukou a zde je nutné vyzdvihnout jeho úžasnou vlastnost : VELMI RYCHLE SE VSTŘEBÁ DO KŮŽE A NEZANECHÁVÁ MASTNÝ EFEKT. Poslouží také jako tuhý parfém.

Na hory je skvělý společník. Vejde se vám do kapsy, nezmrzne jako krémy, které obsahují vodu. Při zahřátí v dlaních se bude během chvíle krásně roztírat. A v neposlední řadě jej můžete použít jako zdroj energie. Jak jsem již napsala obsahuje minimálně 99% kakaového másla a tudíž jej můžete v případě nouze sníst J.

Tuhý tělový balzám vyrábíme ve dvou velikostech: cestovní velikost má cca. 22 g (průměr cca 4,5 cm) nebo domácí velikost, která má cca. 140 g (průměr cca 8 cm).

Věřím, že kdo náš Tuhý tělový balzám nezná, po tomto představení si rád tento skvost mezi balzámy pořídí a bude jistě spokojen.