CANDY SOAP MÁ DOPING PRO UNAVENOU PLEŤ

 

 

S přibývajícím věkem se v lidském organismu snižuje tvorba kyseliny hyaluronové, což se záhy projeví na pleti. Ta ve spodních vrstvách neudrží hydrataci a tím ztrácí pružnost. Vrásky se prohlubují, pryč je zdravá barva a lesk.

 

Hlavní hrdinka nového krému

Kyselina hyaluronová na sebe váže vodu a dokáže ji dopravit právě i do hlubších vrstev pokožky, navíc tělu pomáhá s přirozenou produkcí hyaluronanů.

Krém proti vráskám s mateří kašičkou a kyselinou hyaluronovou, Candy Soap, 30 ml/420 Kč, candysoap.cz

Česká značka Candy Soap představuje nový krém proti vráskám s mateří kašičkou a kyselinou hyaluronovou, který je vhodný pro ranní i večerní péči. Nanáší se v malém množství na důkladně odlíčený obličej a dekolt. Snadno se vstřebává, po malé chvilce lze nanést make-up nebo naopak usnout bez obav, že většina krému skončí na polštáři. Jemná ovocná vůně čerstvých broskví navozuje pocit, že léto je stále s vámi.

Konezym Q10

Po dlouhém dni plném schůzek potřebuje vaše pokožka doplnit energii. S tím vám pomůže omlazující krém na obličej s mateří kašičkou a Q10 taktéž od značky Candy Soap. Již po prvním použití hutného, přesto velmi jemného krému zjistíte, jak se vaše pleť mění přímo pod prsty, jak je vypnutější a hebčí. Stačí nanést velmi malé množství a jemně vmasírovat.

Koenzym Q10 je přirozenou součástí lidských buněk, v nichž má dvě hlavní funkce. Jednak je chrání před volnými radikály, a také umožňuje přenos energie uvnitř buněk. Ty pak lépe regenerují a vy i vaše pokožka se cítíte odpočatě. Krém má jemnou vůni tropického manga.